ANBI

EHBO Vereniging Doetinchem is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan de gift. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, is het mogelijk om meer te schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt. Er kan gekozen worden om het voordeel te houden of te schenken aan de instelling naar keuze.

Via de website van de belastingdienst kunt u zelf controleren of  een instelling is aangewezen als ANBI.

Klik hier om de ANBI status te checken.
Naam:  EHBO Vereniging Doetinchem
Vestigingsplaats:  Doetinchem

Voor meer informatie:  www.belastingdienst.nl

ANBI Logo
Publicatie:

Naam:

EHBO Vereniging Doetinchem

RSIN nummer:

Adres:
Gezellenlaan 19
7005 AX Doetinchem
06-53381164

Doelstelling:
Het bevorderen van al datgene, wat kan leiden tot het voorkomen van ongevallen en het verlenen van verantwoorde Eerste Hulp bij ongevallen.

Hoofdlijnen Beleidsplan:
Het organiseren van cursussen in EHBO en ongevalpreventie;
De waarborging en ondersteuning van het het vrijwilligerskarakter van de EHBO;
Samen werken met andere verenigingen en instellingen,die werkzaam zijn op het gebied van EHBO of het voorkomen van ongevallen.

Bestuurssamenstelling:

De heer J.J. Cremers                        ( Voorzitter )
De heer C.A.H.M. Smeets                  ( Penningmeester )
Mevrouw J.M.M. Snelting - Nibbeling ( Lid )
De heer J.A. Hendriks                       ( Lid )

Actueel verslag activiteiten:
Afgelopen periode hebben we diverse mensen opgeleid tot volwaardig EHBO-ers, van een groot aantal mensen zijn de EHBO competenties getoetst.
Binnen de gemeente Doetinchem hebben we een dertigtal evenementen mogen ondersteunen,

Balans:
Via onderstaande link kunt u de jaarrekening vanaf 2011 raadplegen.

Jaarrekening